logo

U bent hier

Waarschuwingsbericht

Opgelet! Dit event heeft al plaatsgehad.

Am Rande Der Nacht - Romantic Symbolism, Unitive Experience, and the Music of Hugo Wolf, Alexander Scriabin, and Claude Debussy

vrijdag, 4 september, 2020 - 15:00
Koninklijk Conservatorium Brussel
small concert hall, Petit Sablon 5, 1000 Brussels
Tomasz Konieczny
Doctoraatsverdediging/Public PhD defence

De faculteit Letteren & Wijsbegeerte van de VUB en het koninklijk conservatorium Brussel nodigen u uit op de openbare verdediging tot het behalen van de academische graad van doctor in de kunsten van Tomasz Konieczny.

Mr Konieczny verdedigt zijn origineel proefschrift getiteld ‘"Am Rande Der Nacht - Romantic Symbolism, Unitive Experience, and the Music of Hugo Wolf, Alexander Scriabin, and Claude Debussy.”

Lezing & concert “L'explication orphique de la Terre” loopt van 15:00 tot 17h30 met twee korte pauzes. De publieke verdediging loopt van 17:45 tot 19:45.

Wenst u de verdediging bij te wonen?

Gelieve een email te sturen naar Inge.Pieters@vub.be voor 28 augustus om een plaats te reserveren. (gelieve ook aan te geven of u een plaats wenst voor de lezing & concert, voor de publieke verdediging of voor beide). Plaatsen zijn zeer gelimiteerd door COVID-19 maatregelen, en worden toegewezen op basis van volgorde aanmelding. Wie het eerst komt, het eerst maalt.

Meer informatie over het doctoraat van Tomasz Konieczny vindt u in de bijlage.