logo

U bent hier

Bijscholing Stagemeesters

woensdag, 27 mei, 2020 - 14:00
Campus: Brussels Health Campus
Master Specialistische Geneeskunde & UZ Brussel
traindetrainergeneeskunde@vub.be
www.vub.be/opleiding/permanente-vorming/train-de-trainer
Train de Trainer voor Ziekenhuisopleiders

In deze interactieve opleiding wordt ingegaan op één of twee wisselende thema's die specifiek voor uw rol als stagemeester relevant zijn. In mei 2020 zullen we ons tijdens deze sessie verdiepen in de opstart van de stage van een ASO op uw dienst. Dit betekent dat we onder de loep nemen welke informatie ASOs meekrijgen bij aanvang van hun stage, op welke wijze dit gebeurt, welke afspraken worden gemaakt, hoe ze worden geintroduceerd en begeleid in de eerste dagen en weken op uw dienst, alsook hoe een planningsgesprek wordt gevoerd en welke zaken daar aan bod kunnen komen. Doordat op deze sessies stagemeesters vanuit verschillende diensten- en ziekenhuizen bij elkaar zitten kunt u ook veel leren van de manier waarop anderen omgaan met de uitdagingen van deze functie.

 

Wij gaan er voor deze sessie vanuit dat u reeds deelnam aan onze (of een gelijkwaardige) basismodule. Niet zeker? Kijk ook eens naar onze andere opleidingen of stuur ons een email.

Inschrijven voor de Bijscholing Stagemeesters 27 mei 2020 - 14:00-17:00:

Indien u geen stagemeester bent zullen wij u per email vragen naar de motivatie voor uw inschrijving.
Wij gebruiken uw emailadres enkel voor het bevestigen van uw inschrijving en voor het communiceren van locatie en voorbereiding.