Binnenkijken in het I-gebouw

donderdag, 17 oktober, 2019 - 13:30 to donderdag, 17 oktober, 2019 - 16:00
Test 3
Test 4
VUB - Brussels Humanities, Sciences and Engineering campus, Gebouw I 1050 Elsene

Op donderdag 17 oktober opent VUB officieel de I, X en Y-gebouwen op de Brussels Humanities, Sciences and Engineering campus. Nieuwsgierige collega’s en studenten kunnen die dag het I-gebouw bezoeken. Tussen 11u30 en 14u is iedereen van harte welkom voor tekst en uitleg over de nieuwste technologische lesmogelijkheden!

Een gigantisch braakliggend terrein van 20 hectare omtoveren in een groene campus met studentenhuisvesting, dat was in 1969 de grootste uitdaging van de piepjonge VUB. De Willy Van Der Meerenkoten, het Braemgebouw, Auditorium Q en tal van andere landmarks van de nieuwe campus schoten in de daaropvolgende jaren als paddenstoelen uit de grond. Vijftig jaar later blijven de studentenaantallen nog steeds stijgen en breiden onze campussen zich verder uit.

Op 17 oktober openen verschillende nieuwe gebouwen op onze Brussels Humanities, Sciences and Engineering campus in Elsene:

het I-gebouw met leslokalen
de X-gebouwen met studentenkoten, dienst huisvesting, dienst studiefinanciering, dienst studentenjobs en de bewaking
het Y-gebouw, de uitvalsbasis van Pilar, met tentoonstellingsruimte en raadzaal.
Met 650 nieuwe studentenkamers, leslokalen, vergaderruimtes en de nieuwe cultuurtoren Pilar wordt dit de grootste uitbreiding van de VUB-hoofdcampus sinds 1969.

VUB nodigt alle medewerkers en docenten uit om op donderdag 17 oktober het nieuwe I-gebouw en de allernieuwste technologische lesmogelijkheden te ontdekken tussen 11u30 en 14u. De collega’s van AV Services geven je uitleg over de beschikbare lestechnologieën zoals whiteboards, teleclassing en lesopnames.

Lees verder onder de afbeelding.

Inschrijven is niet nodig. Kom gewoon langs tijdens je middagpauze. We verwachten je in de trappenhal van het I-gebouw (zie oranje pijlen op de afbeelding hierboven).

Benieuwd naar wat gebouw Y te bieden heeft? Bezoek dan vanaf 18 oktober zeker het Pilar ASAP-festival: The For X’s Sake Edition of de expo JRSLM.

Afspraak tussen 11.30u en 14u in de trappenhal van gebouw I.