Brussels Universities Cyclocross

Na een succesvolle eerste editie van de Brussels Universities Cyclocross organiseert Golazo Sports op zondag 5 januari opnieuw een cyclocross op de terreinen van de VUB en ULB. Tussen de talrijke aula's en op het mooie groen van de VUB en ULB strijden tal van topsporters terug om de eerste plek op het podium. Wie volgt Mathieu Van Der Poel op? Ontdek het samen met ons!
Hier vind je alle informatie over de Brussel Universities Cyclocross.

Extra's voor studenten, medewerkers en alumni

2 januari: parcoursverkenning
Studenten, medewerkers en alumni van de VUB kunnen op donderdag 2 januari deelnemen aan een parcourverkenning met Erwin Vervecken. Er is plaats voor 15 deelnemers. Interesse? Stuur een mail naar cyclocross@vub.be. Je zorgt zelf voor een fiets, kledij en helm (verplicht). Meer info.

5 januari: gratis tickets voor Brussel Universities Cyclocross
Op vertoon van je studentenkaart, personeelskaart of alumnipas aan het VUB-onthaal in 't Complex. Op voorhand registreren is verplicht. Je leest er alles over op https://www.vub.be/bxlcross#gratis-tickets---registratie.

Ben je VUB'er? Kom dan zeker langs aan het VUB-onthaal in 't Complex!