Brussels Universities Cyclocross

zondag, 5 januari, 2020 - 10:00

Scroll down for English

Na een succesvolle eerste editie van de Brussels Universities Cyclocross organiseert Golazo Sports op zondag 5 januari opnieuw een cyclocross op de terreinen van de VUB en ULB. Tussen de talrijke aula's en op het mooie groen van de VUB en ULB strijden tal van topsporters terug om de eerste plek op het podium. Wie volgt Mathieu Van Der Poel op? Ontdek het samen met ons! Hier vind je alle informatie over de Brussel Universities Cyclocross.

Extra's voor studenten, medewerkers en alumni

2 januari: parcoursverkenning
Studenten, medewerkers en alumni van de VUB kunnen op donderdag 2 januari deelnemen aan een parcourverkenning met Erwin Vervecken. Er is plaats voor 15 deelnemers. Interesse? Stuur een mail naar cyclocross@vub.be. Je zorgt zelf voor een fiets, kledij en helm (verplicht). Meer info.

5 januari: gratis tickets voor Brussel Universities Cyclocross
Op vertoon van je studentenkaart, personeelskaart of alumnipas aan het VUB-onthaal in 't Complex. Op voorhand registreren is verplicht.

Ben je VUB'er? Kom dan zeker langs aan het VUB-onthaal in 't Complex!

---

For the second year in a row, the Brussels Universities Cyclocross will take place on the VUB campus in Etterbeek. Find out all the information about the Brussels Universities Cyclocross.

Extras for students, staff and alumni

2 January: Exploration of the course
Students, staff and alumni of the VUB can take part in a course reconnaissance with Erwin Vervecken on Thursday 2 January. There is room for 15 participants. Interested? Send an e-mail to cyclocross@vub.be. You provide your own bike, clothing and helmet (mandatory). More info.

5 January: free tickets for Brussels Universities Cyclocross
On presentation of your student card, personnel card or alumni pass at the VUB reception in 't Complex. It's compulsory to register in advance.

Are you a VUB member? Be sure to visit the VUB reception in 't Complex before your enter the sports grounds!