Diploma-uitreiking Letteren en Wijsbegeerte - Graduation Ceremony Arts and Philosophy

zaterdag, 30 november, 2019 - 11:30 to vrijdag, 20 december, 2019 - 01:00
Graduation Ceremony

Prof. dr. K. Nys, Decaan van de Faculteit Letteren en Wijsbegeerte, nodigt u uit op de plechtige diploma-uitreiking 2018-2019.

Wanneer : zaterdag 30 november 2019 – 10:30 uur

Waar : Auditorium Van Geen – Gebouw Q – Brussels Humanities, Sciences & Engineering Campus

Verwelkoming :

Prof. dr. Frank Scheelings, Ceremoniemeester

Prof. dr. Hugo Thienpont, Vicerector Innovatie- en Valorisatiebeleid

Toespraken

Plechtige diploma-uitreiking :

Prof. dr. Karin Nys, Decaan van de Faculteit LW

Uitreiking De Bock-Doehaerd-prijs

Uitreiking TALK-prijzen

Uitreiking Zonta-prijs

Slotwoord :

Prof. dr. Karin Nys, Decaan van de Faculteit LW

Prof. dr. Frank Scheelings, Ceremoniemeester

Muzikale omlijsting: Pianoduo Mimese

Praktisch

Alle professoren en afgestudeerden worden verzocht in toga deel te nemen aan de plechtigheid en daarom aanwezig te zijn omstreeks 9:30 uur in de ruimte ‘Onder de Aula’ in gebouw Q (ingang Nelson Mandela), waar de toga’s worden uitgedeeld.

De afgestudeerden dienen een onderpand (identiteitskaart, rijbewijs, …) te voorzien om een toga uit te lenen.

De professoren en afgestudeerden worden gevraagd te wachten in de ruimte ‘Onder de Aula’ tot ze in groep naar het Auditorium ‘Roger Van Geen’ (Aula QA) worden gebracht.

Partners en familie kunnen vanaf  9:30 uur plaatsnemen in de Aula.

Aansluitend op de diploma-uitreiking wordt een receptie aangeboden in het VUB-restaurant.

Gelieve uw aanwezigheid te bevestigen vóór 23 november 2018.

Prof. K. Nys, PhD, Dean of the Faculty of Arts and Philosophy, cordially invites you to the Graduation Ceremony 2017-2018.

When : Saturday 30 November 2019 at 10:30 am

Where : Auditorium ‘Roger Van Geen’ – Building Q – Brussels Humanities, Sciences & Engineering Campus

Programme

Opening Remarks by Prof. Frank Scheelings, PhD, Master of Ceremonies

Inauguration Remarks by Prof. Hugo Thienpont, PhD, Vice-rector Innovation and Industrial Policy

Commencement Addresses

Conferment of MA Degrees by Prof. Karin Nys, PhD, Dean of the Faculty of Arts and Philosophy

Conferment of the TALK Prizes

Conferment of the De Bock-Doehaerd Prize

Conferment of the Zonta Prize

Concluding Remarks by Prof. Karin Nys, PhD, Dean of the Faculty of Arts and Philosophy

Concluding Remarks by Prof. Frank Scheelings, PhD, Master of Ceremonies

Musical interludes: Pianoduo Mimese

Practical guidelines:

Faculty and graduates meet ‘Onder de Aula’ (entrance Nelson Mandela) at 9:30 am. All participants must be on time since we need to distribute gowns and form the procession.

Faculty and graduates must carry some sort of ID, for use as a guarantee when taking a gown on loan.  Afterwards the ID will be returned.

Faculty and graduates will be lead into the Aula and be shown to their seats.

For relatives, doors will open in the Aula at 9:30

The ceremony will be followed by a celebratory reception at the VUB Restaurant.

Please confirm your attendance before 23 November 2018.

Contact: Annemie Fredericq, Faculteit Letteren en Wijsbegeerte, Annemie.Fredericq@vub.be