Diploma-uitreiking Psychologie & Educatiewetenschappen

Faculteit: Psychologie en Educatiewetenschappen
Graduation Ceremony

Beste studenten, beste VUB alumni,

Prof. dr. J. Vanderfaeillie, decaan van de Faculteit Psychologie en Educatiewetenschappen nodigt u uit op de plechtige diploma-uitreiking 2018-2019.

Geniet van dit uniek moment met familie, proffen en medestudenten.

Aanwezigheid te bevestigen via onderstaand webformulier.

Hopelijk tot dan!

Dear Students, Dear VUB Alumni

Prof. dr. J. Vanderfaeillie, dean of the Faculty of Psychology & Educational Sciences cordially invites you and your family for the Graduation Ceremony 2018-2019.

Enjoy this unique moment with your family, former classmates and professors.

Looking forward to seeing you there!

Om na je studies op de hoogte te blijven van interessant nieuws en opportuniteiten - geen zorgen, je wordt echt niet gespamd To keep you updated on interesting news and opportunities - don't worry, we won't spam you
Om je contactgegevens te mappen in onze VUB database. To match your contact information with your study information.
Om je professionele ambities een boost te geven en je met de juiste mensen in contact te brengen - To improve your professional network and put you in contact with the persons that matter