Diploma-uitreiking Recht en Criminologie

QA
Faculteit Recht en Criminologie
evenementen.rc@vub.be

De Decaan van de Faculteit Recht en Criminologie, nodigt de afgestudeerden van het academiejaar 2017-2018 van harte uit op de plechtige diploma-uitreiking op vrijdag 22 november 2019 om 19u00 - Aula Van Geen/QA.

PROGRAMMA

Verwelkoming: Prof. dr. Jan Danckaert, Vicerector Onderwijs- en Studentenbeleid en Prof. dr. Wilfried Rauws, Decaan academiejaar 2018 - 2019

Proclamatie Master of Science in de criminologische wetenschappen: Prof. dr. Els Dumortier

Uitreiking Jeanine Segersprijs: Prof. dr. Katrien De Koster

Toespraak door afgestudeerde Master of Science in de criminologische wetenschappen: Mevr. Yana Demeyere

Muzikaal intermezzo: Pieter Meirsman (Slow Pilot, Hooverphonic)

Proclamatie Master of Laws in de rechten: Prof. dr. Filiep Deruyck

Uitreiking René Marcqprijs: Prof. dr. Jeroen Delvoie

Proclamatie Postgraduaat fiscaal recht: Prof. dr. Wilfried Rauws, Decaan

Proclamatie Master of Laws in het internationaal en Europees recht: Prof. dr. Wilfried Rauws, Decaan

Proclamatie Master of Laws in het sociaal recht: Prof. dr. Wilfried Rauws, Decaan

Proclamatie Master of Laws in het notariaat: Prof. dr. Wilfried Rauws, Decaan

Proclamatie Postgraduaat fiscaal recht: Prof. dr. Wilfried Rauws, Decaan

Proclamatie Doctoraten in de Rechten en de criminologische Wwtenschappen: Prof. dr. Wilfried Rauws, Decaan

Toespraak door afgestudeerde Master of Laws in de rechten: Mevr. Sarah El Amouri

Slotwoord: Prof. dr. Wilfried Rauws, Decaan

Groepsfoto afgestudeerden

Receptie (VUB Restaurant)

PRAKTISCH

Alle afgestudeerden worden verzocht in toga deel te nemen aan deze plechtigheid. Deze kunnen tussen 18u en 18u30 worden opgehaald in de ontvangstruimte “Nelson Mandela” (gelieve hiervoor 20€ waarborg mee te brengen), waarna een briefing zal volgen over het verloop van de ceremonie.

De deuren van Aula QA gaan open om 18u30 voor partners, familie.

Het academisch personeel wordt ten laatste om 18u45 in de Mandelazaal verwacht.

INSCHRIJVEN

HET IS NIET MEER MOGELIJK ZICH IN TE SCHRIJVEN VOOR DIT EVENT

Inschrijven is mogelijk tot en met 22 november 2018.
Om logistieke redenen is het spijtig genoeg niet mogelijk meer dan 3 vergezellende personen in te schrijven.

Wie niet aanwezig kan zijn zal de ceremonie online live kunnen volgen via deze link.
Na het event zullen de opname en fotoreportage eveneens ter beschikking gesteld worden via een link.