Doctoraatsverdediging "Data Aggregation Filters for Timely Economic and Financial Decision Making"

woensdag, 26 augustus, 2020 - 17:00
Gebouw D
D.003

Doctoraatsverdediging van Andres Algabavoor het behalen van de academische graad van Doctor in de toegepaste economische wetenschappen met het proefschrift getiteld ‘Data Aggregation Filters for Timely Economic and Financial Decision Making’.

Promotoren: prof. dr. Kris Boudt (VUB) en prof. dr. Koen Inghelbrecht (UGent)

Dit doctoraat kadert in een samenwerkingsakkoord tussen de Vrije Universiteit Brussel (VUB) en de Universiteit Gent (UGent)

De doctoraatsverdediging vindt plaats op woensdag 26 augustus 2020 om 17.00 uur in Gebouw D, Verdieping 0, Lokaal D.0.003, Pleinlaan 2, 1050 Brussel.

Wil je erbij zijn? Stuur een e-mail naar Hanne Van Ende (Hanne.Van.Ende@vub.be) vóór 26 augustus 2020. Je krijgt dan een e-mail met de nodige gegevens om de publieke verdediging te kunnen volgen.

Download de bijlage voor een samenvatting van dit onderzoek.