Duits B1 19-20 semester 2

maandag, 24 februari, 2020 - 01:00 to vrijdag, 22 mei, 2020 - 02:00

Click here to read this information in English

DE CURSUS

Een aanvullende cursus Duits, met ruimte voor cultuur en een meer speelse aanpak.
Je verwerft een bruikbare luister- en spreekvaardigheid, een beperkte schrijf- en een goede leesvaardigheid.
Ook geschiedenis en politiek van de Duitstalige landen komen aan bod.
Op vraag van de deelnemers kunnen we vakspecifieke teksten behandelen.
VOOR WIE?

Deze cursus is toegankelijk voor iedereen met een grondkennis (niveau A2) van het Duits.

Zowel VUB-studenten, -personeelsleden als externe geïnteresseerden kunnen zich inschrijven.

DOCENT

Philipp Bekaert

Waar en wanneer?

VUB Campus Etterbeek

Klik hier voor het lessenrooster en het leslokaal

Cursusduur:

De cursus vindt plaats in het tweede semester – 40 lesuren.

MAXIMUM AANTAL DEELNEMERS

ATTEST

De deelnemers krijgen, bij het slagen voor de cursus, een attest van ACTO met vermelding van het niveau, het aantal uren en het eindresultaat.

INSCHRIJVINGSVOORWAARDEN

Schrijf in voor 13 februari 2020. Het inschrijvingsformulier staat onderaan deze pagina.

Opgelet: jouw inschrijving is pas geldig na betaling van je cursusgeld. Zodra wij je betaling ontvangen hebben, krijg je van ons een bevestigingsmail voor je inschrijving.

PRIJS

VUB-student/-personeel: 105 euro
Extern: 210 euro

SCHRIJF HIER IN EN BETAAL VOOR DE CURSUS DUITS B1 19-20 SEMESTER 2 / PLEASE REGISTER AND PAY HERE FOR THE COURSE GERMAN B1 19-20 SEMESTER 2