• Opgelet! Dit event heeft al plaatsgehad.
  • Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

Eredoctoraat voor Yuval Noah Harari

maandag, 27 januari, 2020 - 20:30
Lotto Arena
Antwerpen

De Vrije Universiteit Brussel kent de titel 'Doctor Honoris Causa' toe aan historicus Yuval Noah Harari. Op maandag 27 januari komt Prof. Harari op uitnodiging van Newsweek naar België. HIj geeft die dag een lezing in de Lotto Arena in Antwerpen en zal dan ook zijn eredoctoraat in ontvangst nemen.

The Vrije Universiteit Brussel has awarded the title of Doctor Honoris Causa to historian Yuval Noah Harari. Prof. Harari will be in Belgium on 27 January 2020 at the invitation of Newsweek. That day, he will give a lecture in the Lotto Arena in Antwerp and receive the honorary doctorate of VUB

---

Studenten, medewerkers, alumni en leden van de VUB-vriendenkring kunnen aan gereduceerd tarief de uitreiking en zijn lezing bijwonen. Deze korting wordt aangeboden door de Vrije Universiteit Brussel. Andere fans van prof. Harari kunnen hun tickets bestellen via de website van Newsweek.

• In categorie 1 biedt VUB plaatsen aan €65 in plaats van €125.
  • In categorie 2 biedt VUB plaatsen aan €50 in plaats van €95

Er zijn 100 VUB-plaatsen in beide categorieën. Om gebruik te kunnen maken van de korting bestel je je tickets via deze webpagina.

Students, staff, alumni and members of the VUB Vriendenkring can attend the ceremony and prof. Harari's lecture at a discount price, offered by Vrije Universiteit Brussel. Other fans of Yval Harari can order their tickets on the website of Newsweek.

• In category 1, VUB offers seating for €65 in stead of €125.
  • In category 2 VUB offers seating for €50 in stead of €95.

Zitplaatsen Harari

UITVERKOCHT / SOLD OUT

De tickets aan VUB-tarief zijn uitverkocht. U kunt zich op de wachtlijst registreren. Indien er tickets vrijkomen, zullen we u hierover contacteren. Om zeker te zijn van een plaats, raden wij echter aan om tickets aan te kopen via de website van Newsweek. Met verdere vragen kunt u terecht op evenementen@vub.be.

The tickets at VUB discount price are sold out. You can register on the waiting list below. If tickets become available, we will contact you by email. However, to be sure of a place, we recommend  to buy tickets via the Newsweek website. If you have any further questions, please contact evenementen@vub.be.