Graduation Ceremony Social Sciences en Solvay Business School

zaterdag, 14 december, 2019 - 12:00 to vrijdag, 20 december, 2019 - 01:00

De diploma-uitreiking Solvay Business School (TEW, Handelsingenieur, Bedrijfskunde) gaat door op zaterdag 14 december. De deuren van Auditorium Q openen om 11u00. De receptie gaat door in het VUB-restaurant.

De diploma-uitreiking Sociale Wetenschappen (Communicatiewetenschappen, politieke wetenschappen, sociologie) gaat door op zaterdag 14 december. De deuren van Auditorium Q openen om 16u00. De receptie gaat door in het VUB-restaurant.

--

The graduation ceremony for Solvay Business School (International Business, Business & Technology, Management) will take place on Saturday, December 14 .
The doors of Auditorium Q open at 11.00 am. Reception takes place in the VUB restaurant.

The graduation ceremony for Social Sciences (Communication Studies) will take place on Saturday 14 December. The doors of Auditorium Q open at 16.00pm. Reception takes place in the VUB restaurant.