Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

Infosessie voorkennis en voorbereiding – SOS Studiekeuze

woensdag, 19 augustus, 2020 - 09:00 to woensdag, 19 augustus, 2020 - 16:00
Studiebegeleiding
begeleiding@vub.be
Voorbereidingsactiviteiten toekomstige eerstejaarsstudenten

INFOSESSIE VOORKENNIS EN VOORBEREIDING

Tijdens een online gesprek krijg je van een studiebegeleider informatie over de aanbevolen voorkennis en de voorbereidingsactiviteiten aan de Vrije Universiteit Brussel. Maak van dit moment gebruik om al jouw vragen te stellen. Waar vind ik de juiste informatie? Hoe kan ik mij voorbereiden op een goede start aan de universiteit? Hoe verlopen de voorbereidingscursussen in de zomer. Schrijf je hier in.

Voor wie?

Voor alle toekomstige eerstejaarsstudenten.

SOS Studiekeuze

Tijdens een online gesprek met één van onze studiekeuzebegeleiders kan je terecht met al jouw vragen en onzekerheden over jouw studiekeuze. Hoe kom ik uiteindelijk tot een realistische, haalbare en doordachte studiekeuze? Waar vind ik de juiste informatie? Hoe leer ik uit de veelheid aan mogelijkheden optimaal te kiezen wat bij me past? Hoe toets ik mijn voorkennis en vaardigheden om vlot te starten en mijn opleiding met succes te volbrengen?

Woensdag 19 augustus

Van op afstand

Kostprijs

Inschrijven

Je kan een afspraak inplannen voor een studiekeuzegesprek via deze kalenderlink.