ITACE for students 15/09/2020

dinsdag, 15 september, 2020 - 00:00
Taaltest

ITACE for students 15/09/2020 in English

De Interuniversity Test of Academic English (ITACE) for Students is een taaltest Academisch Engels, die door de leden van het Interuniversity Testing Consortium (IUTC) werd ontwikkeld en wordt afgenomen: de Universiteit Gent, KU Leuven, de Universiteit Antwerpen en de Vrije Universiteit Brussel.

De ITACE evalueert Engelse taalvaardigheid in een academische context volgens het Gemeenschappelijk Europees Referentiekader voor Talen (ERK). Meer info over deze taaltest met testvoorbereiding inbegrepen is beschrikbaar via www.itace.be.

DOELGROEP

De ITACE for Students is bedoeld voor studenten die een B1, B2, C1 of C2 certificaat wensen te behalen.

PLAATS & SCHEMA

De test vindt plaats op de Brussels Humanities, Sciences & Engineering Campus (Campus Etterbeek) aan de VUB, Pleinlaan 2, 1050 Elsene.

Het algemeen testschema is als volgt: 8:30u to 12u, de computer test en het schriftelijk deel; vanaf 12:20u het mondeling deel. Gedetailleerde informatie over de specifieke testlocatie en het testschema wordt één week vóór de datum dat de test plaats vindt per e-mail meegedeeld.

INSCHRIJVING

Schrijf je in door onderaan het formulier in te vullen en online te betalen vóór de deadline. Jouw inschrijving is pas in orde na betaling van het inschrijvingsgeld.

PRIJS

Standaard test: €130

Het schriftelijk en mondeling gedeelte is inbegrepen in de inschrijvingsprijs. Deelnemers die echter lager scoren dan B1 op de computertest, kunnen niet deelnemen aan de schriftelijke en mondelinge test, aangezien ITACE for Students geen certificaten voorziet onder B1-niveau. Vandaar dat deelnemers met een lager niveau Engels afgeraden wordt om deel te nemen. Het is niet mogelijk om een terugbetaling te krijgen indien men een niveau lager dan B1 behaalt.

Formulier ITACE 15/09/2020: formulier invullen en betalen /
Form ITACE 15/09/2020 : complete the form and pay here