Kennismakingsbijeenkomst ManaMa Internationaal en Europees Recht 2020-2021

Gebouw D
Aula D0.02
ManaMa Internationaal en Europees Recht
Elk jaar organiseert de Afdeling Internationaal en Europees Recht een kennismakingsbijeenkomst aan het begin van het academiejaar. De bedoeling hiervan is enerzijds kennis te maken met de nieuwe lichting studenten, maar anderzijds wordt er op deze bijeenkomst allerlei praktische informatie uitgewisseld. Vooral voor studenten die instromen uit een andere richting of andere universiteit, vormt dit een belangrijke uitwisseling. Echter, we maken minstens even graag kennis met de studenten die al beter bekend zijn met onze rechtenfaculteit. Deze bijeenkomst wordt meestal georganiseerd tijdens de derde week van het academiejaar.

Op de praktische wat/waar/wanneer-vragen vind je een antwoord in het lessenrooster. Studenten wiens inschrijving nog niet voltooid is, omdat zij nog enige twijfel koesteren, kunnen ook op deze bijeenkomst terecht met al hun vragen en bekommernissen.

De kennismakingsbijeenkomst van academiejaar 2020-2021 zal doorgaan op woensdag 30 september 2020 van 16u00 tot 18u00 in lokaal D0.02 (gebouw D).

Registratie

Wegens de coronamaatregelen is registratie verplicht via onderstaande module.
Klik hier voor meer informatie over de coronamaatregelen op de VUB.