LK Generations 2020

faclk@vub.be
vub.be/lk
Alumni-event

Omwille van Corona-maatregelen stellen we het event van 20 mei uit naar 25 september.

Op 25 september 2020 brengt de faculteit Lichamelijke Opvoeding en Kinesitherapie studenten, alumni, personeel en vrienden van de faculteit samen voor spaghetti, cocktails, een gezellige babbel en een fijn weerzien.

Programma:
Welkom vanaf 17u30!
18u
  • Plechtige viering emeritaat Prof. dr. Paul De Knop en Prof. dr. Eric Kerckhofs
  • Cocktails (doorlopend tot einde avond)
18u30 - 21u
  • Spaghetti à volonté (online inschrijving en betaling verplicht)

We verwelkomen je graag in de U-Residence op de campus Etterbeek!

Geef alvast aan dat je aanwezig zal zijn via facebook, misschien haalt het je (ex-)studiegenoten ook wel over de streep!

Inschrijving voor de spaghettimaaltijd is definitief bij betaling van 10,00 euro p.p.
Je krijgt een bevestigingsmail als jouw inschrijving in gelukt. Geen mail gekregen? Contacteer faclk@vub.be om jouw inschrijving te controleren.
Je kan tot en met 23/09 inschrijven.

We blijven graag op de hoogte van waar onze alumni terechtkomen!
Price: 10 €