logo

U bent hier

Waarschuwingsbericht

Opgelet! Dit event heeft al plaatsgehad.

SOS Studiekeuze 24 september 2020

donderdag, 24 september, 2020 - 09:00 to donderdag, 24 september, 2020 - 16:00
Online
Online
Studiebegeleiding
02 629 23 06
begeleiding@vub.be
voorbereidingsactiviteiten

SOS Studiekeuze

Licht je in, vraag rond, maak een goede studiekeuze! Je wil je kans op slagen zo groot mogelijk maken. Maar hoe doe je dat precies? Door actief en voorbereid aan de slag te gaan! Een doordachte studiekeuze vraagt tijd en inspanningen. Gelukkig helpt de VUB je door het bos de bomen te zien.

Tijdens een online gesprek met één van onze studiekeuzebegeleiders kan je terecht met al jouw vragen en onzekerheden over jouw studiekeuze. Hoe kom ik uiteindelijk tot een realistische, haalbare en doordachte studiekeuze? Waar vind ik de juiste informatie? Hoe leer ik uit de veelheid aan mogelijkheden optimaal te kiezen wat bij me past? Hoe toets ik mijn voorkennis en vaardigheden om vlot te starten en mijn opleiding met succes te volbrengen?

Plan alvast een afspraak in >>>

Stap per stap naar de juiste studiekeuze

STAP 1. Ken jezelf, neem jezelf onder de loep!
STAP 2. Verdiep je in het opleidingsaanbod!
STAP 3. De ideale match

Tot slot nog dit. Zit je met vragen over je studiekeuze? Studeer je in een bijzondere situatie? Heb je bijvoorbeeld dyslexie, wil je je studie combineren met topsport of juist met een baan? Kom dan naar Studiebegeleiding, de plek voor alle hulp bij studievragen. Onze medewerkers zijn op elke infodag aanwezig, maar je kunt ze ook e-mailen op begeleiding@vub.be.