maandag, 8 juni, 2020 - 13:00
Uppsala University, Ekonomikum Building, Kyrkogårdsgatan 10 A, SE-753 13 Uppsala, Sweden
Main Room for Audience: Lecture Hall 2 Overflow Rooms for Audience (in case Lecture Hall is full): Lecture Hall 1 and B115
Doctoraatsverdediging

Doctoraatsverdediging van Yiming Chen voor het behalen van de academische graad van Doctor in de media- en communicatiestudies met het proefschrift getiteld ‘The Construction of the Professional Identity of the TV News Presenter in Two Chinese News Programmes: A Discourse-Theoretical Analysis’.

Dit doctoraat kadert in een samenwerkingsakkoord tussen Uppsala University (UU) en de Vrije Universiteit Brussel (VUB).

Promotoren: prof. dr. Benjamin De Cleen (VUB), prof.  dr. Nico Carpentier (UU en VUB) en prof. dr. Göran Svensson (UU)

Download de bijlage voor een samenvatting van dit onderzoek.

All requirements related to social distancing will be respected.

Building Map: