• Opgelet! Dit event heeft al plaatsgehad.
  • Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

Voorbereidingscursus Toelatingsexamen Arts & Tandarts 2020

zaterdag, 25 april, 2020 - 09:00 to zaterdag, 16 mei, 2020 - 12:30
Campus: Brussels Health Campus
Faculteit Geneeskunde en Farmacie- gebouw A
toelatingsexamen@vub.be
ikworddokter.be
Voorbereidingsactiviteiten toekomstige eerstejaarsstudenten

Je hebt wellicht al vernomen dat er zopas extra voorzorgsmaatregelen werden genomen aan de Vlaamse universiteiten om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.
Als een gevolg daarvan kunnen ook de voorbereidingslessen voor het toelatingsexamen arts niet plaatsvinden op onze campus.
Omdat we ons ervan bewust zijn dat je deze lessen echt niet wil missen, gaan we de volgende lessen live streamen:

• zaterdag 14 maart: CLEAR
  • zaterdag 21 maart: Chemie
  • zaterdag 28 maart: Fysica
  • maandag 6 april - voormiddag: Wiskunde
  • maandag 6 april - namiddag: Biologie
  • dinsdag 7 april - voormiddag: Fysica
  • dinsdag 7 april - namiddag: VAARDIG toets
  • woensdag 8 april - voormiddag: Chemie
  • woensdag 8 april - namiddag: CLEAR toets
  • zaterdag 9 mei – 9u tot 14u30: Oefensessie Wetenschappen/wiskunde (volzet)

Op deze manier hoef je toch niets te missen. Je komt dus niet naar de campus, maar je volgt de les gewoon vanaf een rustig plekje thuis.

Hoe gaat het praktisch?
Een uur voor de start van de webinar, ontvang je in je mail een YouTube-link naar de live webinar. Opgelet; deze mail wordt gestuurd naar het emailadres waarmee je je geregistreerd hebt voor de cursus! Check dus de juiste mailbox.
De webinar wordt uitgezonden op het uur waarop de cursus gepland stond. Hij zal daarna nog 1 week online blijven.

We hopen dat je begrip kan opbrengen voor deze onvoorziene, maar noodzakelijke aanpassing aan het programma. Het credo is Safety First, maar dat begrijp jij als kandidaat-arts uiteraard als geen ander.
Aangezien het toelatingsexamen verplaatst is naar eind augustus, willen we jullie graag ook nog ondersteunen in de zomer. Half juli kan je van ons een aantal activiteiten verwachten. Registreer je op ikworddokter.be en hou zeker je mailbox in de gaten!

De VUB wil je graag helpen bij je voorbereiding op het toelatingsexamen Arts!

Alle onderdelen van het examen (chemie, fysica, wiskunde, biologie, communicatieproef en stilleestekstproef) komen aan bod in een les van 3 uur, gevuld met theorie en oefeningen. Daarnaast bieden wij ook een oefensessie wetenschappen en wiskunde aan, waarbij je nog extra oefeningen krijgt.

En als klap op de vuurpijl kan je ook deelnemen aan een proefexamen, helemaal volgens het stramien van het échte toelatingsexamen!

Concreet:

VUB-student? Klik hier

De lessen op zaterdag en de lessen in de paasvakantie zijn identiek. Je kan volledig zelf kiezen welke lessen je wanneer volgt.

Kostprijs: 5 euro per module. Hiervoor krijg je het cursusmateriaal en toegang tot de digitale omgeving met oplossingen. De betaling volgt direct na het kiezen van de modules - hou dus je bankkaart bij de hand.

Locatie: Vrije Universiteit Brussel - Faculteit Geneeskunde en Farmacie - Laarbeeklaan 103 - 1090 Brussel

Zaterdagsessies: telkens van 9u tot 12u30 - van februari 2020 tot mei 2020

• Biologie - 15 februari 2020 (volzet)
  • VAARDIG toets - 7 maart 2020