Voorbereidingscursus Wiskunde voor Humane Wetenschappen 2019

Studiebegeleidingscentrum
begeleiding@vub.ac.be

Voor wie?

Voor alle toekomstige eerstejaarsstudenten in de opleidingen:

Agogische Wetenschappen

Communicatiewetenschappen

Criminologische Wetenschappen

Politieke Wetenschappen

Sociologie

Bedrijfskunde (schakel- en voorbereidingsprogramma)

TEW: Handelsingenieur

Toegepaste Economische Wetenschappen

Perfect voorbereid aan de start?

Voorbereidingscursus van dinsdag 3 september tot en met vrijdag 13 september 2019 op de Brussels Engineering, Sciences & Humanities Campus.

Deze voorbereidingscursus behandelt wiskundige technieken, nuttig voor de wiskunde- en statistiekvakken in het eerste jaar van je opleiding. De nadruk ligt op het praktisch gebruik van de aangebrachte technieken en concepten.

De cursus is opgebouwd uit verschillende modules. Welke modules je moet volgen hangt af van je toekomstige opleiding en van je voorkennis wiskunde. Bij het begin van de voorbereidingscursus krijg je hiervoor advies aan de hand van een zelfevaluatiepakket. Het precieze programma kan je op deze pagina raadplegen.

Tijdens de lessen wordt er gebruik gemaakt van een elektronische leeromgeving en van de cursusnota’s.

Kostprijs?

30 euro (deelnameprijs, exclusief cursusmateriaal).

De cursusnota's 'Brugcursus Wiskunde voor Humane Wetenschappen’ kosten € 26,21 en kan je in de Standaard Student Shop VUB aankopen.

Schrijf je in vanaf januari 2019

Inschrijven is verplicht en kan je onderaan deze pagina. De inschrijvingen sluiten op vrijdag 30 augustus 2019 om 12u.
De deelnameprijs van 30 euro dient meteen online betaald te worden bij de inschrijving.
Bij annulatie van inschrijving wordt geen inschrijvingsgeld terugbetaald.
Woon je wat verder en is pendelen geen optie? Dan blijf je gewoon op onze campus op kot slapen
Meer info?

Na je inschrijving krijg je een bevestigingsmail.
Een aantal dagen voor de cursus krijg je nog een praktische mail met informatie over waar je je precies moet aanmelden, hoe het programma er concreet zal uitzien, enz. Hou hiervoor dus zeker je mailbox in de gaten.
Voor meer informatie kan je altijd contact opnemen met het Studiebegeleiding via het telefoonnummer 02 629 23 06 of het e-mailadres begeleiding@vub.ac.be.