Voorbereidingscursus Wiskunde voor Humane Wetenschappen 2020

begeleiding@vub.be
voorbereidingsactiviteiten

Voor wie?

Voor alle toekomstige eerstejaarsstudenten in de opleidingen:

• Agogische Wetenschappen
  • Bedrijfskunde (schakel- en voorbereidingsprogramma)
  • Business Economics
  • Communicatiewetenschappen
  • Criminologische Wetenschappen
  • Politieke Wetenschappen en Sociologie
  • Psychologie
  • Social Sciences
  • TEW: Handelsingenieur
  • Toegepaste Economische Wetenschappen

Perfect voorbereid aan de start?

Voorbereidingscursus van dinsdag 1 september tot en met vrijdag 11 september 2020 op de Brussels Engineering, Sciences & Humanities Campus.

Deze voorbereidingscursus behandelt wiskundige technieken, nuttig voor de wiskunde- en statistiekvakken in je eerste jaar. Hierbij ligt de nadruk op het praktische gebruik van de aangebrachte technieken en concepten.

De cursus is opgebouwd uit verschillende modules. Het aantal te volgen modules hangt onder meer af van de opleiding die je zal aanvatten.
Bij het begin van de voorbereidingscursus krijg je hiervoor advies aan de hand van een zelfevaluatiepakket. Het precieze programma kan je op deze pagina raadplegen.

Tijdens de lessen wordt er gebruik gemaakt van de cursusnota’s ‘Brugcursus Wiskunde voor Humane Wetenschappen’, alsook van een elektronische leeromgeving.

Kostprijs?

30 euro (deelnameprijs, exclusief cursusmateriaal).

De cursusnota's 'Brugcursus Wiskunde voor Humane Wetenschappen’ kosten € 26,21 en kan je in de Standaard Student Shop VUB aankopen.

Schrijf je in vanaf januari 2020

• Inschrijven is verplicht en kan je onderaan deze pagina. De inschrijvingen sluiten op donderdag 27 augustus 2020 om 12u.
  • De deelnameprijs van 30 euro dient meteen online betaald te worden bij de inschrijving.
  • Bij annulatie van inschrijving wordt geen inschrijvingsgeld terugbetaald.
  • Woon je wat verder en is pendelen geen optie? Dan blijf je gewoon op onze campus op kot slapen

Meer info?

• Na je inschrijving krijg je een bevestigingsmail.
  • Een aantal dagen voor de cursus krijg je nog een praktische mail met informatie over waar je je precies moet aanmelden, hoe het programma er concreet zal uitzien, enz. Hou hiervoor dus zeker je mailbox in de gaten.
  • Voor meer informatie kan je altijd contact opnemen met het Studiebegeleiding via het telefoonnummer 02 629 23 06 of het e-mailadres begeleiding@vub.ac.be.

Price: 30 €
Vink deze optie aan als je via e-mail op de hoogte wilt blijven over onze infomomenten zoals infodagen en openlesdagen, of voorbereidingscursussen en opleidingen.