• Opgelet! Dit event heeft al plaatsgehad.
  • Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

Voorbereidingssessie ijkingstoets

woensdag, 20 mei, 2020 - 14:00 to woensdag, 20 mei, 2020 - 16:30
Studiebegeleiding
begeleiding@vub.be
Voorbereidingsactiviteiten toekomstige eerstejaarsstudenten

Voorbereiding vanuit uw kot

Door de huidige maatregelen kunnen de geplande sessies niet doorgaan op de campus. Maar we willen jullie wel verder op weg helpen. Daarom sturen we je oefenmateriaal op waarmee je zelf aan de slag kunt gaan. Kom je er niet uit of heb je hulp nodig bij een bepaalde vraag, dan kan je contact opnemen met een van onze studiebegeleiders.

Registreer je via het formulier onderaan deze pagina om het oefenmateriaal te ontvangen.

• Op 22 april sturen we je het materiaal over meetkunde en goniometrie op, zowel als het materiaal over algebra en combinatoriek (van 1 april)

• Op 6 mei ontvang je - na registratie - het materiaal over functies en grafieken

• Op 20 mei ontvang je - na registratie - het materiaal over analyse

Voor wie?

Voor alle toekomstige eerstejaarsstudenten in de opleidingen:

• Ingenieurswetenschappen

• Ingenieurswetenschappen: Architectuur

• Industriële Wetenschappen

Voor studenten die in een van deze bacheloropleidingen willen inschrijven, is deelname aan de ijkingstoets verplicht. Meer info op www.vub.be/ijkingstoets.

Kostprijs

Programma en data

Er worden vier voorbereidingssessies georganiseerd en je kan naar keuze aan een of meerdere sessies deelnemen. In elke sessie behandelen we een ander thema en bespreken we voorbeeldvragen uit oude ijkingstoetsen. De nadruk ligt op het ontwikkelen van een goede oplossingsstrategie, met aandacht voor het omgaan met het meerkeuzekarakter van de vragen.

Inschrijven

Inschrijven is verplicht. Je kan je ook inschrijven voor een van de andere drie sessies.