Voorbereidingssessie ijkingstoets

begeleiding@vub.be
Voorbereidingsactiviteiten toekomstige eerstejaarsstudenten

Voor wie?

Voor alle toekomstige eerstejaarsstudenten in de opleidingen:

• Ingenieurswetenschappen

• Ingenieurswetenschappen: Architectuur

• Industriële Wetenschappen

Voor studenten die in een van deze bacheloropleidingen willen inschrijven, is deelname aan de ijkingstoets verplicht. Meer info op www.vub.be/ijkingstoets.

Kostprijs

Programma en data

Er worden vier voorbereidingssessies georganiseerd en je kan naar keuze aan een of meerdere sessies deelnemen. In elke sessie behandelen we een ander thema en bespreken we voorbeeldvragen uit oude ijkingstoetsen. De nadruk ligt op het ontwikkelen van een goede oplossingsstrategie, met aandacht voor het omgaan met het meerkeuzekarakter van de vragen.

Inschrijven

Inschrijven is verplicht. Je kan je ook inschrijven voor een van de andere drie sessies.

Vink deze optie aan als je via e-mail op de hoogte wilt blijven over onze infomomenten zoals infodagen en openlesdagen, of voorbereidingscursussen en opleidingen.