VUB Loopt de 20 km door Brussel

Brussel
VUB loopt
Sport

Op zondag 31 mei 2020 wil de Vrije Universiteit Brussel met 500 VUB-studenten, personeel, alumni of sympathisanten aan de start staan van de klassieker onder de loopevenementen: de 20 km door Brussel.

Samen lopen we dan voor een goed doel: geld inzamelen voor het VUB-UZB Paul De Knop fonds voor immunotherapie. De actie heet VUB Loopt en kadert in de viering van 50 jaar VUB.

Draag je de VUB in je hart? NEEM DAN ZEKER DEEL MET VUB LOOPT AAN DE 20 KM DOOR BRUSSEL!

Beeld je in: met 500 deelnemende VUB'ers duidelijk zichtbaar aanwezig tijdens de 20 km door Brussel. Dat is zweten, afzien maar ook fun en pakken adrenaline!

VUB LOOPT neemt alvast jouw inschrijving - altijd een moeilijk proces- voor zijn rekening. Plus we zorgen ook verder voor alles: een sportdrank & powersnack na de finish, een plekje waar je je sporttas veilig kunt in bewaring geven en natuurlijk de ambiance en aanmoedigingen van vrienden & familie die komen supporteren.

20 km lopen.... is dat doenbaar voor mij! Ja zeker. Op de website van de organisatie kan je trainingsschema's vinden waarbij je je zelfs als beginner in 14 weken kunt klaarstomen voor de start van de 20km.
Dus, trek je loopschoenen aan en loop met ons mee! Een tip: Aanvaard deze challenge samen met vrienden of collega's....want samen trainen en lopen gaat immers zoveel beter en is stukken leuker!

ENGAGE!

Sluit je aan bij de VUB LOOPT GROEP en engageer je om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het VUB-UZB Paul De Knop fonds voor immunotherapie.
We vragen je om minstens 100 € sponsorgeld te vinden. Dit kan oa door een eigen actie aan te maken op het VUB loopt platform: vub.be/vubloopt. Maak er een persoonlijke pagina van en spoor met leuke foto's, wervende tekstjes en berichtjes je vrienden, familie, collega's en zelfs je volledig netwerk op sociale media aan om jouw uitdaging te steunen.

500 LOPERS, 50.000 € VOOR HET GOEDE DOEL...DAAR GAAN WE VOOR!

Overtuigd? Schrijf je dan hier in via VUB LOOPT voor deelname aan de 20 km door Brussel en wees zeker van een plaatsje!

Meer info:

vub.be/vubloopt
vub.be/sport
facebook: VUB Loopt

Inzenden via dit formulier is niet langer mogelijk.