logo

U bent hier

Waarschuwingsbericht

Opgelet! Dit event heeft al plaatsgehad.

VUB Loopt samen de 20 km door Brussel

zondag, 31 mei, 2020 - 10:00
Jubelpark
Brussel
VUB sport
026292890
sport@vub.be
www.vub.be/sport
sportevenement

VUB Loopt samen de 20 km door Brussel

Op zondag 31 mei 2020 wil de Vrije Universiteit Brussel met 500 VUB studenten, personeel, alumni of sympathisanten aan de start staan van de klassieker onder de loopevenementen: de 20 km door Brussel.

We gaan samen lopen, en dan ook nog eens voor een goed doel... namelijk voor het VUB - UZB Paul De Knop fonds voor immunotherapie!
De VUB deelname aan de 20 km door Brussel is het slotevent van een heuse campagne, VUB LOOPT, die in het kader van 50 jaar VUB zoveel mogelijk VUB'ers aan het lopen wou krijgen. 

Draag je de VUB in je hart? Neem dan zeker deel met VUB loopt aan de 20 km door Brussel!

VUB Loopt neem alvast jouw inschrijving- altijd een moeilijk proces- voor zijn rekening. Plus we zorgen ook verder voor alles: een sportdrank & powersnack na de finish, een plekje waar je je sporttas veilig kunt in bewaring geven en natuurlijk de ambiance en aanmoedigingen van vrienden & familie die komen supporteren.

ENGAGE!

Sluit je je aan bij de VUB LOOPT groep dan willen we je ook motiveren om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het VUB-UZB Paul De Knop fonds voor immunotherapie.
Laat je sponsoren door vrienden, familie, collega's door een eigen actie aan te maken op het VUB Loopt platform: vub.be/vubloopt. Maak er een persoonlijke pagina van en spoor adhv leuke foto's, wervende tekstjes en berichtjes je vrienden, familie, collega's en zelfs je volledig netwerk op sociale media aan om jouw uitdaging te steunen.

500 LOPERS, 50.000 € VOOR HET GOEDE DOEL... DAAR GAAN WE VOOR!

Overtuigd? Schrijf je dan nu in via VUB Loopt voor deelname aan de 20 km door Brussel en wees zeker van een plaatsje! Inschrijvingen sluiten op 30/04/2020 !!!

MEER INFO:
vub.be/vubloopt
vub.be/sport
facebook: VUB Loopt