20 km door Brussel 2021

zondag, 12 september, 2021 - 10:00
Jubelpark
Sport

Na een jaar uitstel in 2020 door de coronapandemie is de 20km door Brussel in 2021 helemaal terug, meerbepaald op zondag 12 september 2021. En met een nieuwigheid bovendien. De organisatoren verleggen de focus van de loopwedstrijd en nodigen dit jaar ook wandelaars uit. De duurtijd om de 20 kilometer af te leggen was tot nu toe vastgelegd op 4 uur, maar wordt nu uitgebreid naar 6 uur.

“Dankzij de nieuwe maatregelen die het Overlegcomité aankondigde, zal de 20 km van Brussel dit jaar kunnen plaatsvinden. De Stad Brussel stelt alles in het werk om de veiligheid en gezondheid van alle deelnemers te garanderen. De uitwerking van een protocol, in samenspraak met de medische sector, zal ervoor zorgen dat deze editie van 2021 zal doorgaan binnen een duidelijk kader en volgens de dan geldende gezondheidsvoorschriften,” vertelt Brussels burgemeester Philippe Close.

De inschrijvingen worden op donderdag 1 juli om 9 uur geopend en omdat een plekje bemachtigen aan de start van dit populaire evenement altijd een lastige klus is, regelt Studentensport Brussel het voor jou én krijg je als student nog korting ook. Bovendien zorgen we voor een loopshirt, een plek om je spullen achter te laten en wat drankjes en de nodige krachtvoer.

Je betaalt als student 25 € om je in te schrijven maar daarvan krijg je na effectieve deelname 15 € teruggestort.

INSCHRIJVEN KAN VIA ONDERSTAAND FORMULIER EN DIT NOG TOT EN MET MAANDAG 16 AUGUSTUS 2021.

!! Inschrijven betekent ook meteen online betalen!! Hou dus je bankkaart en bankkaartlezer bij de hand om de inschrijving volledig te kunnen afwerken. Je ontvangt na correcte betaling meteen een bevestigingsmail.

Nog vragen? Contacteer de VUB sportcoördinator via sofie.rousseeuw@vub.be of 02/629.28.90

Inzenden via dit formulier is niet langer mogelijk.