logo

U bent hier

Basismodule Opleiden op de Werkvloer

dinsdag, 9 februari, 2021 - 14:00 to dinsdag, 9 maart, 2021 - 17:00
Campus: Brussels Health Campus
Master Specialistische Geneeskunde
traindetrainergeneeskunde@vub.be
www.vub.be/opleiding/permanente-vorming/train-de-trainer
Permanente vorming

(Let op: Op dit moment bieden wij nog geen online equivalent van deze training aan. Dit evenement gaat dus enkel door indien de COVID-maatregelen dat toelaten.)

Twee sessies van drie uur (9 feb & 9 mrt) waarin de basisprincipes voor het opleiden van ASOs op de dienst aan bod komen. In een groep van maximaal 15 supervisoren en stagemeesters wordt gewerkt rond het plannen- en herkennen van opleidingsmomenten, verschillende vormen van evaluatie, het gebruik van reflectie als leermiddel en handvatten voor een nuttig gebruik van medbook. Ook worden enkele technieken geoefend voor het aanbrengen van feedback, het verbeteren van klinisch redeneren en het aanleren van technische vaardigheden.

Deze opleiding is gratis te volgen door stagemeesters en supervisoren betrokken bij de opleiding van ASOs. Kijk voor meer informatie en aanvullende data en opleidingen op onze website.

 

Inschrijven: (Let op: De training bestaat uit twee sessies, schrijf enkel in als u op beide data beschikbaar bent!:

 
1 Start 2 Complete
Indien u niet werkzaam bent in het UZ Brussel, graag ook vermelden in welk ziekenhuis u werkt.
Wij gebruiken uw e-mailadres enkel voor het bevestigen van uw inschrijving en voor het communiceren van locatie en voorbereiding.