logo

U bent hier

Bijscholing Stagemeesters

vrijdag, 29 oktober, 2021 - 14:00
Campus: Brussels Health Campus
Faculteit: Geneeskunde en Farmacie
Master Specialistische Geneeskunde
traindetrainergeneeskunde@vub.be
/opleiding/permanente-vorming/train-de-trainer
Bijscholing Stagemeesters MSG

De opstart van ASO's op de dienst

Welke informatie hebben ASO's nodig om goed van start te kunnen gaan? Hoe stimuleert u van bij aanvang een constructieve attitude bij de ASO? Hoe voert u een planningsgesprek en wat kunt u daarin aan bod laten komen? Hoe zorgt u voor een optimale omkadering in de eerste weken op de dienst? Hoe doen andere stagemeesters dit alles?

Onze bijscholing stagemeesters biedt dit semester -wetenschappelijk onderbouwde- handvatten en gelegenheid tot uitwisselen met collega's rond alles dat kan helpen om de opstart van ASO's zo goed mogelijk te doen verlopen. In een interactieve sessie met maximaal 15 deelnemers wordt gediscusieerd, gereflecteerd en geoefend met als doel dat u vertrekt met een concreet plan van aanpak voor uw eigen dienst.

Deze opleiding is gratis te volgen door stagemeesters betrokken bij de opleiding van ASOs. Kijk voor meer informatie en aanvullende data en opleidingen op onze website. 

Inschrijven voor de bijscholing stagemeesters op 29 okt 2021, 14:00-17:00:

 
1 Start 2 Complete
Indien u niet officieel aangesteld bent als stagemeester dan zullen wij u per mail om een korte motivatie voor uw inschrijving vragen.
Wij gebruiken uw e-mailadres voor het bevestigen van uw inschrijving en het communiceren van locatie en voorbereiding.
Indien u deze nog niet ontvangt: Mogen wij u drie keer per jaar onze korte nieuwsbrief met wetenschappelijke inzichten rond het opleiden van ASO's op de werkplek toesturen?