BRUCCpro expertsessie

donderdag, 25 november, 2021 - 12:30 to donderdag, 25 november, 2021 - 13:30

Therapeutisch handelen bij zelfverwondend gedrag

Via BRUCCpro organiseert het Brussel University Consultation Center expertsessies, masterclasses en een jaarlijks symposium voor professionals in het domein van de psychologie.

Daarmee willen we verbinding creëren tussen de universiteit en de praktijk. Ons volledige aanbod vind je op https://www.brucc.be/nl/brucc-professional

In deze expertsessie worden vernieuwde inzichten in evidence-based behandeling van opzettelijke zelfverwonding in de adolescentie besproken met specifieke aandacht voor het betrekken van gezinsleden. Resultaten van stepped-care modellen worden vergeleken en vertaald naar een Vlaamse context. De sessie sluit af met enkele concrete handvatten voor de therapeutische behandeling van adolescenten die zichzelf verwonden. Deze middagsessie wordt gebracht door Imke Baetens. Zij is professor in de klinische psychologie aan de faculteit Psychologie en Educatiewetenschappen van de Vrije Universiteit Brussel. Ze is academisch verantwoordelijke en oprichtster van Brussels University Consultation Center (BRUCC) en is een internationaal erkend expert in de preventie en behandeling van opzettelijke zelfverwonding bij jongeren.

Spreker: Prof. Dr. I. Baetens

Datum: donderdag 25/11/2021 van 12u30 tot 13u30 (online)

Kostprijs: €30

Wens je toegang tot alle BRUCCpro expertsessies van het academiejaar 2021-2022?

Voor een éénmalig bedrag van 90 euro kan je aan alle expertsessies deelnemen!

Inzenden via dit formulier is niet langer mogelijk.