BRUCCpro masterclass: Persoonlijkheidsstoornissen bij ouderen

Brussels University Consultation Center
brucc@vub.be
www.brucc.be

Via BRUCCpro organiseert het Brussel University Consultation Center expertsessies, masterclasses en een jaarlijks symposium voor professionals in het domein van de psychologie.

Daarmee willen we verbinding creëren tussen de universiteit en de praktijk. Op de hoogte blijven van ons opleidingsaanbod, kan via de BRUCCpro Nieuwsbrief.

In deze tweedaagse masterclass geven we een overzicht van empirische evidentie en praktische handvatten voor diagnostiek en behandeling van persoonlijkheidstoornissen bij 65-plussers. Ieder facet van deze problematiek wordt door een expert in een specifiek deelgebied uitgebreid besproken, zowel vanuit wetenschappelijk als vanuit praktijkgericht perspectief, incluis casuïstiek.
Inschrijven kan tot 20 november.
Accreditering voor artsen werd aangevraagd.

Sprekers: Prof. dr. Gina Rossi, prof. dr. Eva Dierckx, prof. dr. Filip Bouckaert, prof. dr. Bas van Alphen  en Drs. Luc Van de Ven.

Datum: woensdag 1/12/2021  en woensdag 8/12/2021 van 9u00 tot 16u00

Plaats:  Vrije universiteit Brussel, Campus Etterbeek
U-residence, Generaal Jacqueslaan 271, 1050 Brussels
Tijdens de masterclass zal rekening gehouden worden met de geldende COVID19-veiligheidsmaatregelen. De zaal kan daarom aangepast worden. Indien noodzakelijk, wordt een online alternatief voorzien.
Beperkte parkeergelegenheid ter plaatse; toegang tot de Campus kan aangevraagd worden vòòr 20 november via joelle.narmon@vub.be.
Goed bereikbaar met openbaar vervoer; zie ook: https://www.u-residence.be/nl/location

Kostprijs: €290 *, inclusief broodjeslunch

*15% korting voor VUB-PE partners (personeel, alumni, stagementor) en VVKP-leden

1 Start 2 Complete