maandag, 21 juni, 2021 - 16:00
Irene Kamara
Publieke doctoraatsverdediging/Public PhD defence

Doctoraatsverdediging van Irene Kamara voor het behalen van de graad van Doctor in de Rechten met het proefschrift getiteld: Data Protection Standardisation. The role and limits of technical standards in the European Union data protection law.

Promotoren: Prof. dr. Paul De Hert - Vrije Universiteit Brussel en Prof. dr. Cornelis Stuurman - Tilburg University

(English version:)
Defence of doctoral thesis of Irene Kamara in order to obtain the degree of Doctor of laws, titled:  Data Protection Standardisation. The role and limits of technical standards in the European Union data protection law.

Promotors: Prof. dr. Paul De Hert - Vrije Universiteit Brussel and Prof. dr. Cornelis Stuurman - Tilburg University