donderdag, 23 september, 2021 - 13:00
D.0.03
Badran Yazan
Openbare doctoraatsverdediging/Public PhD defense

Doctoraatsverdediging van Yazan Badran voor het behalen van de academische graad van Doctor in de media- en communicatiestudies met het proefschrift getiteld ‘Emerging Media Organisations. Voice, agency and precarity in post-2011 Syrian and Tunisian mediaspheres’.

Promotoren: prof. dr. Kevin Smets en prof. dr. Jan Loisen

De openbare verdediging is hybride georganiseerd en vindt plaats op donderdag 23 september 2021 om 13.00 uur aan de Vrije Universiteit Brussel, Brussels Humanities, Sciences & Engineering Campus, Pleinlaan 2, 1050 Brussel in Gebouw D, verdieping 0,lokaal D.0.03.

Wil je erbij zijn?

Stuur dan een e-mail naar Jessie Scheldewaert (Jessie.Scheldewaert@vub.be) vóór 22 september 2021.

Klik hier om online deel te nemen.

Download de bijlage voor een samenvatting van dit onderzoek.