donderdag, 9 september, 2021 - 16:00
Aula Qc
Mathysen Dennis
Openbare doctoraatsverdediging/Public PhD defense

Doctoraatsverdediging van Dennis Mathysen voor het behalen van de academische graad van Doctor in de sociale wetenschappen: sociologie met het proefschrift getiteld ‘Familiar Façades. An inquiry into class-cultural interpretations of architecture and the inclusiveness of public libraries’.

Promotor : prof. dr. Ignace Glorieux

De doctoraatsverdediging vindt plaats op donderdag 9 september 2021 om 16.00 uur aan de Vrije Universiteit Brussel, Brussels Humanities, Sciences & Engineering Campus, Pleinlaan 2, 1050 Brussel in Gebouw Q, Aula Qc.

Wil je erbij zijn? Stuur dan een e-mail naar Nathalie Zegers (Nathalie.Zegers@vub.be) vóór 8 september 2021.

Download de bijlage voor een samenvatting van dit onderzoek.