maandag, 22 februari, 2021 - 14:00
De verdediging vindt online plaats.
Contacteer sofie.de.paepe@vub.be voor meer informatie.
faculteit Letteren en Wijsbegeerte
sofie.de.paepe@vub.be
Doctoraatsverdediging

De faculteit Letteren & Wijsbegeerte van de VUB en het Hoger Instituut voor Wijsbegeerte van de KU Leuven nodigen u uit op de openbare verdediging tot het behalen van de dubbele academische graad van Doctor in de wijsbegeerte en de moraalwetenschappen van Yannick Van den Abbeel.

Yannick Van den Abbeel verdedigt zijn origineel proefschrift getiteld “Historical and philosophical perspectives on the development of mechanics and gravitational physics from Newton to Lagrange and Laplace.”

Wanneer? Maandag 22 februari om 14u

Waar? De verdediging vindt online plaats. Wenst u de verdediging van Yannick Van den Abbeel bij te wonen? Contacteer sofie.de.paepe@vub.be om de online uitnodiging te verkrijgen.

Meer informatie over het doctoraat van Yannick Van den Abbeel vindt u in de bijlage.