logo

U bent hier

Kennismakingsbijeenkomst ManaMa Internationaal en Europees Recht 2021-2022

woensdag, 29 september, 2021 - 16:00
Campus: Brussels Humanities, Sciences & Engineering campus
Faculteit: Recht en Criminologie
(Lokaal volgt)
ManaMa Internationaal en Europees Recht
evenementen.rc@vub.be
www.vub.be/opleiding/internationaal-en-europees-recht

Elk jaar organiseert de Afdeling Internationaal en Europees Recht een kennismakingsbijeenkomst aan het begin van het academiejaar. De bedoeling hiervan is enerzijds kennis te maken met de nieuwe lichting studenten, maar anderzijds wordt er op deze bijeenkomst allerlei praktische informatie uitgewisseld. Vooral voor studenten die instromen uit een andere richting of andere universiteit, vormt dit een belangrijke uitwisseling. Echter, we maken minstens even graag kennis met de studenten die al beter bekend zijn met onze rechtenfaculteit. Deze bijeenkomst wordt meestal georganiseerd tijdens de derde week van het academiejaar.

Op de praktische wat/waar/wanneer-vragen vind je een antwoord in het lessenrooster. Studenten wiens inschrijving nog niet voltooid is, omdat zij nog enige twijfel koesteren, kunnen ook op deze bijeenkomst terecht met al hun vragen en bekommernissen.

De kennismakingsbijeenkomst van academiejaar 2021-2022 zal doorgaan op woensdag 29 september 2021 van 16u00 tot 18u00 (lokaal volgt).

Om 18u00 volgt een inaugurale lezing waarvoor apart dient geregistreerd te worden via www.vub.be/events/2021/inaugurale-lezing-manama-internationaal-en-europe....

Registratie kennismakingsbijeenkomst

Wegens de coronamaatregelen is registratie verplicht via onderstaande module. 

Klik hier voor meer informatie over de coronamaatregelen op de VUB.

 
1 Start 2 Complete