Le droit à un procès équitable devant les juridictions militaires au Burundi

dinsdag, 29 juni, 2021 - 16:30
Faculteit: Recht en Criminologie
Online (via Teams)
Patrick Bizintwari
Publieke doctoraatsverdediging/Public PhD defence

Doctoraatsverdediging van Patrick Bizintwari voor het behalen van de graad van Doctor in de Rechten met het proefschrift getiteld: DLe droit à un procès équitable devant les juridictions militaires au Burundi.

Promotoren: Prof. Stefaan Smis (Vrije Universiteit Brussels) en Prof. Emmanuelle Bernheim (Université du Québec à Montreal)

Online deelnemen kan via volgende link: Doctoraatsverdediging Patrick Bizintwari

(English version:)

Defence of doctoral thesis of Patrick Bizintwari in order to obtain the degree of Doctor in law titled:  Data Protection Standardisation. Le droit à un procès équitable devant les juridictions militaires au Burundi.

Promotors: Prof. Stefaan Smis (Vrije Universiteit Brussels) and Prof. Emmanuelle Bernheim (Université du Québec à Montreal)

You can attend the defence online using following link: Public Defence Patrick Bizintwari