logo

U bent hier

Waarschuwingsbericht

Opgelet! Dit event heeft al plaatsgehad.

Lenteschoonmaak Campussen BHC & BHSEC

woensdag, 12 mei, 2021 - 10:00 to woensdag, 12 mei, 2021 - 14:00
Brussels Humanities, Sciences & Engineering campus and Brussels Health Campus
Campus BHC: Nico.Van.Elzen@uzbrussel.be , Campus BHSC: Andrea.Luyckx@vub.be

Jij merkte waarschijnlijk zelf ook al dat onze campussen een probleem hebben met ZWERFVUIL. Vaste schoonmaakploegen doen hun uiterste best om binnen hun ruime takenpakket ook de buitenomgeving zo netjes mogelijk te houden maar wij denken dat extra helpende handen nu even nodig zijn om onze campussen weer proper te krijgen. In overleg tussen de verschillende campuspartners werd daarom beslist om op WOENSDAG 12 MEI 2021 een grote CAMPUS CLEAN UP te organiseren. Heb jij tussen 10.30u en 14.00u ergens een (half)uurtje vrij en ben je bereid om op vrijwillige basis mee te werken aan deze sensibilisatie-actie, schrijf je dan zeker in via het inschrijvingsformulierin bijlage.

 

We zijn ons bewust van de vreemde periode waarin we dit plannen, maar na uitstel tijdens de 1ste golf vorig jaar, denken we dat we dit nu covid proof kunnen organiseren. Per sector en per tijdslot zullen we maximaal met groepjes van 4 personen werken en het geplande gezamenlijke lunchmoment wordt vervangen door een voucher die de deelnemers kunnen gebruiken in de personeels- en studentenrestaurants.

 

Werk jij graag mee aan deze ‘sensibiliserende opruimactie’ (die we ook in beeld zullen brengen), schrijf je dan uiterlijk op 10-5-2021 in. Onder het motto ‘alle beetjes helpen’ kan je gerust ook slechts een halfuurtje mee komen opruimen. Langer mag uiteraard ook en spreek er vooral ook je collega’s over aan. We houden het wel bij groepjes van max. 4 personen per sector. Een sector kan bv. een parking zijn, de zone aan de hoofdingang, …

Inzenden via dit formulier is niet langer mogelijk.