donderdag, 6 mei, 2021 - 14:30
Faculteit: Sociale Wetenschappen & Solvay Business School
De Winter Tom
Openbare doctoraatsverdediging/Public PhD defense

Doctoraatsverdediging van Tom De Winter voor het behalen van de academische graad van Doctor in de sociale wetenschappen: sociologie met het proefschrift getiteld ‘Partner and Family Relations in the Context of European Integration and Intra-EU Mobility’.

Promotoren: prof. dr. Helga A.G. de Valk  (Rijksuniversiteit Groningen) en prof. dr. Hadewijch Vandenheede (Vrije Universiteit Brussel)

Dit doctoraat kadert in een samenwerkingsakkoord tussen de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) en de Vrije Universiteit Brussel (VUB).

De doctoraatsverdediging zal volledig digitaal gebeuren op donderdag 6 mei 2021 om 14.30 uur en kan (enkel) online gevolgd worden via www.rug.nl/digitalphd

Download de bijlage voor een samenvatting van dit onderzoek.