donderdag, 1 juli, 2021 - 17:00
Faculteit: Sociale Wetenschappen & Solvay Business School
Iozzelli Laura
Openbare doctoraatsverdediging/Public PhD defense

Doctoraatsverdediging van Laura Iozzelli voor het behalen van de academische graad van Doctor in de politieke wetenschappen met het proefschrift getiteld ‘Regulating Climate Change Transnationally: Assessing and Explaining Transparency and Participation in Climate Governance Initiatives’.

Promotoren: prof. dr. Sebastian Oberthür (VUB/IES), prof. dr. Amandine Orsini (USL) en prof. dr. Claire Dupont (UGent)

Dit doctoraat kadert in een samenwerkingsakkoord tussen de Vrije Universiteit Brussel/Brussels School of Governance(VUB/BSoG) en Université Saint-Louis-Bruxelles (USL-B)

De doctoraatsverdediging zal doorgaan op donderdag 1 juli 2021 om 17.00 uur

De openbare verdediging is hybride georganiseerd. Meer informatie: klik hier