Studenten gezocht voor vierde seizoen van De Campus Cup

Het was voor de studenten van universiteiten en hogescholen in september een blij weerzien met hun proffen en medestudenten. Ook voor Otto-Jan Ham was dat het geval. Hij zoekt voor het vierde seizoen van 'De Campus Cup' op Eén nieuwe kandidaten. Welke studenten zullen dit seizoen onze VUB-kleuren verdedigen?

Vorig jaar succesvolle VUB-kandidaten

Het nieuwe seizoen van 'De Campus Cup' zoekt opnieuw gemengde VUB-teams: vier spelers, waarvan maximaal twee van hetzelfde geslacht (M/V/X). Elke deelnemer is niet ouder dan 26 jaar. Inschrijven kan tot 31 oktober. De VUB heeft alvast sterkte potentiële kandidaten. Zo schopten vorig academiejaar onze studenten uit de opleiding Fysica & Sterrenkunde het tot in de kwartfinales. Ook onze studenten uit de opleidingen Bio-ingenieurswetenschappen en Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen wisten de studioshows te halen. Zullen andere VUB-opleidingen dit seizoen ook hun debuut maken in de studioshows?

[Lees verder onder de foto]

Schrijf je in

Studenten voor de populaire studentenquiz van Eén kunnen zich t.e.m. 1 november 2021 inschrijven. Ken jij VUB-studenten die zich absoluut moeten inschrijven? Of ben je zelf student die met VUB-vrienden een kans wil wagen? Dat kan door door te surfen naar https://www.een.be/campus-cup/schrijf-je-in-voor-een-nieuw-seizoen-van-de-campus-cup. Succes en laat ons zeker weten wanneer je ingeschreven bent!