Succes met de examens aan alle ‘rebels with a cause’

Vandaag op 28 mei staan we stil bij de officiële verjaardag van onze universiteit; onze Dies Natalis.  We doen dit door het maatschappelijke engagement van onze studenten in de verf zetten. We laten actieve studenten aan het woord, die zich elk op hun manier inzetten voor een betere wereld. Noem hen gerust rebels with a cause! Een aantal van hen sprak ook op de Students' Speakers corner begin mei.

Lees ook: op de Dies Natalis van de VUB komen Caroline Pauwels en Jonathan Holslag op voor vrije meningsuiting.

We zijn trots en dankbaar dat zoveel VUB-studenten zich niet alleen inzetten voor hun studies, maar ook voor de wereld. Hun stem is belangrijk. Hun boodschap en hun strijd is een inspiratie voor velen.

Maar nu first things first: de examens. Ook die vragen om het engagement van onze studenten én docenten. Veel succes! #DeWereldHeeftJeNodig

Anuna:

Ange: