logo

U bent hier

Volg het online slotevent van de actie 1000x1000

De solidariteitsactie 1000x1000 is een groot succes geworden. Meer dan 1200 mensen zetten hun handtekening onder de oorspronkelijke oproep, wat momenteel voor een opbrengst van bijna 700.000 euro zorgt. Op 3 februari vindt het online slotevenement plaats.

Tijdens het slotevent geeft 1000x1000 een stem aan de meer dan duizend academici die gepleit hebben voor een betere aanpak van de grote maatschappelijke problemen, en vooral van de kansarmoede. De organisatoren dragen dan de ingezamelde fondsen en de handtekeningen over aan de Koning Boudewijnstichting en aan het beleid. Tegelijkertijd dagen ze collega’s, experten uit de armoedeorganisaties én de minister van Sociale Zaken uit om te reflecteren over de vraag naar een vernieuwd sociaal beleid voor de toekomst.

Raadpleeg het programma en schrijf je gratis in.

Bedankt aan de vele mensen van verschillende instanties die bijdroegen en aan de VUB-ambassadeurs die dit initiatief mee droegen: Caroline Pauwels, Nico Koedam, Luc Bouwens, Jean Van Bendegem, Micheline Volders, Kristine De Martelaer, Frank Canters, Jan Steyaert, Frank Van Overwalle, Romain Meeusen, Cathy Macharis, Geert Angenon, Ludwig Triest, Harry Olde Venterink, Henri Eisendrath, Evert Zinzen, Ignace Glorieux en Hans Vandevoorde.