Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

VUB goes Pairi Daiza - Reünie- en familiedag op 17 oktober 2021

zondag, 17 oktober, 2021 - 10:00
Pairi Daiza
Domaine de Cambron 7940 Brugelette

Blij dat je erbij bent in Pairi Daiza! Vul dit formulier in als je gasten meebrengt, of lid bent van de Vriendenkring als niet VUB-personeelslid, of alumnus/alumna bent. Als je meer dan 6 kinderen of meer dan 6 mensen van 12-59 of meer dan 6 mensen van 60+ wil uitnodigen, vragen we om rechtstreeks contact op te nemen om de deelnemers te registreren via evenementen@vub.be.
Glad to see you in Pairi Daiza! Please fill in this form if you are bringing guests or are a member of the Vriendenkring as a non-VUB staff member or a member of the VUB alumni. If you want to invite more than 6 children or more than 6 people from 12-59 or more than 6 people from 60+, we ask you to contact us directly to register the participants via evenementen@vub.be.