logo

U bent hier

Word Dedicated Thinker en laat je kritische stem horen!

De Facebookgroep 'Dedicated Thinkers' is een discussieforum waar studenten, alumni en personeelsleden van de VUB in gesprek gaan met elkaar over actuele thema's in onze maatschappij.

Dit is dus de plek om jouw kritische stem te laten horen... en aan te scherpen!

Word lid >
 

#DeWereldHeeftJeNodig - Waarom ook jij lid moet worden van deze community!

Corona, racisme, gelijkheid, migratie, privacy ... Het zijn slechts enkele actuele thema's die grote maatschappelijke en politieke uitdagingen met zich meebrengen. Als we deze uitdagingen willen begrijpen en oplossen, moeten we samenwerken over de verschillende wetenschappelijke disciplines heen.

Waar mogelijk moeten we in discussie gaan met elkaar om nieuwe inzichten te verwerven. Maar dan liefst met onderbouwde argumenten. Want enkel onderbouwde argumenten dragen bij tot gedragen oplossingen!

De Facebookgroep 'Dedicated Thinkers' is zo een plek om genuanceerde debatten te voeren over actuele thema's in onze maatschappij. Alle kritische VUB-stemmen zijn hier welkom om van zich te laten horen.

En ook jouw stem hoort daarbij! Laat je inspireren door andere leden uit onze VUB-community. Blijf je kritische geest ontwikkelen. En deel de kennis die je via deze groep opdoet in je dagelijkse gesprekken met anderen. Zo draag ook jij jouw steentje bij tot een betere wereld.

Kortom: word Dedicated Thinker en laat van je horen!
 

#DeWereldHeeftJeNodig - Wil je je nog meer engageren voor een betere wereld?

De VUB is een 'Urban Engaged University', steeds op zoek naar manieren om bij te dragen tot een betere wereld. Met de hulp van haar hele gemeenschap.

Voel je je geroepen? Kies jouw terrein: People, Planet, Peace, Prosperity, Partnership of POINcaré. En kom in actie!

Meer over de 6 P's >