logo

U bent hier

Basismodule Opleiden op de Werkvloer

dinsdag, 6 september, 2022 - 14:00 to dinsdag, 4 oktober, 2022 - 17:00
Campus: Brussels Health Campus
Faculteit: Geneeskunde en Farmacie
Master Specialistische Geneeskunde
traindetrainergeneeskunde@vub.be
/opleiding/permanente-vorming/train-de-trainer
Bijscholing stagemeesters en supervisoren geneeskunde

Twee sessies van drie uur (6 sept & 4 okt) waarin de basisprincipes voor het opleiden en evalueren van ASOs op de dienst aan bod komen. In een groep van maximaal 15 supervisoren en stagemeesters wordt gewerkt rond de beginselen van effectieve en efficiente supervisie, en hoe deze toe te passen op zaal, tijdens consultaties, in het OK, en bij onderzoeken en procedures. Verschillende vormen van evaluatie en feedback komen aan bod, het gebruik van reflectie als leermiddel en handvatten voor een nuttig gebruik van medbook. Ook worden praktische technieken geoefend voor het aanbrengen van feedback en het aanleren van technische vaardigheden.

  Deze opleiding is gratis te volgen door stagemeesters en supervisoren betrokken bij de opleiding van ASOs. Kijk voor meer informatie en aanvullende data en opleidingen op onze website.  

INSCHRIJVEN VOOR DE BASISMODULE OP 6 SEPTEMBER EN 4 OKTOBER, 14:00-17:00:

(Let op: De training bestaat uit twee sessiesschrijf enkel in als u op beide data beschikbaar bent!)

 
1 Start 2 Complete
Wij gebruiken uw e-mailadres voor het bevestigen van uw inschrijving en voor het communiceren van locatie en voorbereiding.
Mogen wij u drie keer per jaar onze nieuwsbrief Arts en Opleider, met wetenschappelijke inzichten voor het opleiden van ASO's in de praktijk, toesturen?