BRUCCpro masterclass

brucc@vub.be
www.brucc.be

Selfcompassion / Zelfcompassie in de klinische praktijk

Via BRUCCpro organiseert het Brussel University Consultation Center expertsessies, masterclasses en een jaarlijks symposium voor professionals in het domein van de psychologie.

Daarmee willen we verbinding creëren tussen de universiteit en de praktijk. Op de hoogte blijven van ons opleidingsaanbod, kan via de BRUCCpro Nieuwsbrief.

Deze 2-daagse BRUCCpro masterclass geeft deelnemers de kans om mee te zijn met het laatste wetenschapsnieuws met betrekking tot zelfcompassie. Daarnaast krijgen deelnemers de kans om dankzij een aantal kernoefeningen te exploreren wat zelfcompassie kan betekenen zowel voor zichzelf als voor hun cliënten.
Inschrijven kan tot 15 mei 2022.
Plaatsen zijn beperkt.

Sprekers: Janis Whitlock  &  Lydia Castiglione

Datum: donderdag 19/05/2022  en vrijdag 20/05/2022 van 9u30 tot 16u00

Plaats:  Vrije universiteit Brussel, Campus Etterbeek, Pleinkaan 2, 1050 Brussel
Tijdens de masterclass zal rekening gehouden worden met de geldende COVID19-veiligheidsmaatregelen. Alle informatie wordt ten laatste een week voor de masterclass doorgestuurd.
Beperkte parkeergelegenheid ter plaatse; toegang tot de Campus kan aangevraagd worden vòòr 15 mei via brucc_pro@vub.be.
Goed bereikbaar met openbaar vervoer .

Kostprijs: €160

Bij inschrijving aanvaardt de deelnemer deze betalings- en annulatievoorwaarden
Inzenden via dit formulier is niet langer mogelijk.