Aankoop VUB sportknip & EHB sportsticker

The date of this event is TBA.

!! Iedereen is welkom in het VUB sportcomplex, dus ook niet-VUB-ers!!

Lees eerst even onderstaande belangrijke info per categorie
(1= VUB studenten/personeel/alumni), 2 = EHB studenten/personeel, 3 = Alle anderen (externen)
vooraleer over te gaan tot de online aankoop van je sport(knip)kaart of sportsticker.

1. BELANGRIJKE INFO VOOR VUB STUDENTEN/PERSONEEL/ALUMNI MBT ONLINE AANKOOP SPORT(KNIP)KAART
Wil je gebruik maken van de VUB sportinfrastructuur, bv. komen zwemmen in het VUB zwembad of deelnemen aan de activiteiten van de sportmix? Dan heb je eerst en vooral een VUB sportkaart nodig waar je zwembeurten of een sportknip kunt opladen.
Heb je nog geen VUB sportkaart?
Bestel dan in dit geval eerst een “VUB sportkaart voor € 8.30.
Wil je deelnemen aan de sportmix activiteiten? Dan bestel je eveneens ook een VUB sportknip voor de juiste categorie (24.70 € voor VUB studenten/personeel, € 50 voor alumni)
Wil je enkel komen zwemmen in het VUB zwembad, dan kan je na de online aankoop van je sportkaart deze laten opladen met 10, 20 of 50 beurten aan het onthaal van de dienst Beweging & Sport in het VUB sportcomplex op de campus Etterbeek.

VUB studenten/personeel op de campus Etterbeek én alumni kunnen na de online aankoop en betaling hun sport(knip)kaart komen ophalen aan het onthaal van de dienst Beweging & Sport in het VUB sportcomplex. VUB studenten/personeel op de campus te Jette krijgen na de online aankoop en betaling hun sport(knip)kaart thuis opgestuurd met de post.

Heb je wel al een VUB sportkaart?
En wil je deelnemen aan de sportmix activiteiten? Dan bestel je enkel een VUB sportknip voor de juiste categorie (24.70 € voor VUB studenten/personeel, € 50 voor alumni).
En wil je komen zwemmen in het VUB zwembad, dan kan je jouw sportkaart laten opladen met 10,20 of 50 zwembeurten aan het onthaal van de dienst Beweging & Sport in het VUB sportcomplex op de campus Etterbeek.

VUB studenten/personeel op de campus Etterbeek & alumni kunnen na de online aankoop van hun sportknip deze in hun sportkaart laten zetten aan het onthaal van de dienst Beweging & Sport. VUB studenten/personeel op de campus Jette kunnen hun sportknip laten zetten door de sportmix omnisport monitor op maandag, woensdag en donderdag van 17 – 19 uur in de omnisportzaal van Basic Fit op de campus Jette.

2.BELANGRIJKE INFO VOOR EHB STUDENTEN MBT ONLINE AANKOOP SPORTSTICKER

Wil jij deelnemen aan de activiteiten van de VUB/EHB sportmix? Dan kan je hier jouw EHB sportsticker online aankopen (€ 24.70). Na online aankoop en betaling wordt de sportsticker thuis opgestuurd, die je dan zelf op jouw studentenkaart dient te kleven.

3.BELANGRIJKE INFO VOOR ALLE ANDEREN (EXTERNEN) MBT ONLINE AANKOOP SPORTKAART

Wil je als externe gebruik maken van de VUB sportinfrastructuur, bv. komen zwemmen in het VUB zwembad?  Dan heb je eerst en vooral een VUB sportkaart nodig waarop je meerdere zwembeurten kan opladen.
Heb je nog geen VUB sportkaart?
Bestel dan in dit geval online een “VUB sportkaart voor € 8.30. Na online aankoop en betaling kan je de sportkaart komen afhalen aan het onthaal van de dienst Beweging & Sport in het VUB sportcomplex op de campus Etterbeek. Daar kan je eveneens ter plaatse je sportkaart opladen met meerdere zwembeurten (10, 20 of 50). Betalen kan enkel via bancontact. (Enkel Belgische bankkaarten – geen MAESTRO OF VISA!)
Heb je wel al een VUB sportkaart?
Kom dan langs aan het onthaal van de dienst Beweging & Sport in het VUB sportcomplex op de campus Etterbeek waar je jouw sportkaart kunt opladen met meerdere zwembeurten  (10, 20 of 50).

!! DE ONLINE AANKOOP VAN EEN SPORT(KNIP)KAART/SPORTSTICKER ZIJN BINDEND EN NIET TERUGBETAALBAAR!!

Indien je nog geen sportkaart hebt, dan kan je geen sportknip aanvragen zonder ook eerst een sportkaart aan te kopen.

Registratiegegevens

Bestanden moeten kleiner zijn dan 500 KB.
Toegestane bestandstypen: jpg jpeg png.

Maak je keuze