Aankoop VUB sportknip & EHB sportsticker

The date of this event is TBA.

BELANGRIJKE INFO VOOR VUB STUDENTEN:
Ben je student op campus Etterbeek en wil je een sportknip aankopen? Kom dan langs aan het onthaal van onze dienst in de inkomhal van het sportcomplex (gebouw L) op de campus en we helpen je in 10 minuten verder.
Ben je student op campus Jette of Brussel, koop dan hier online jouw sportknip in enkele minuten. Hou alvast je bankkaart & bankkaartlezer bij de hand.

BELANGRIJKE INFO VOOR EHB STUDENTEN:
Ben jij EHB student? Koop dan hier online jouw sportsticker om deel te nemen aan de activiteiten van de sportmix. Na ontvangst van betalig brengen we je via mail op de hoogte als je de sportsticker kan ophalen aan het onthaal op jouw campus.

!! In het 2de semester is er een reductie van 50% op de aankoop van een sportknip.  Studenten betalen vanaf nu 12.25 € ipv 24.50 €!

Indien je nog geen sportkaart hebt, dan kan je geen sportknip aanvragen zonder ook eerst een sportkaart aan te kopen.

Registratiegegevens

Bestanden moeten kleiner zijn dan 500 KB.
Toegestane bestandstypen: jpg jpeg png.

Maak je keuze