Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

Reservatie Tennisvelden

The date of this event is TBA.
Faculteit: Lichamelijke Opvoeding en Kinesitherapie

TENNISVELD HUREN & BETALEN

De Veiligheidsraad van België maakte een tijd terug kenbaar dat tennis in openlucht sinds 4 mei terug mogelijk is mits respecteren van bepaalde maatregelen.
De VUB afdeling beweging en sport heeft in de voorbije periode, met subsidies vanuit de VGC, net haar drie openlucht tennisvelden gerenoveerd.  De oude kunstgrasmat werd vervangen door een Flexcourt toplaag.  Na 7 weken kunnen we dus onze sportievelingen - naast het thuis sporten- nu een extra mogelijkheid tot sportieve ontspanning aanbieden, en dit op de campus!  Zij het uiteraard wel onder strikte voorwaarden en mits volgende aangepaste werkwijze.

Werkwijze & voorwaarden:

•  In de week van 8 juni worden de outdoor tennisvelden  terug ter beschikking gesteld voor sportkaarthouders (VUB/EHB studenten, personeel en alumni) of houders van een gebruikersovereenkomst.
  • Om zo weinig mogelijk overlast te vormen voor de examens die in deze periode ook plaatsvinden in de beide omnisportzalen, voorzien we enkel de mogelijkheid om de tennisterreinen te huren van maandag tem donderdag, telkens tussen 17 - 21 uur.
    Prijs per uur/terrein bedraagt 15.20 €
  • De netten zijn permanent geplaatst op de 3 velden zodat de tennissers deze niet hoeven aan te raken. De netten afbreken om bij voorbeeld te voetballen op het terrein is VERBODEN!
  • Maximum 2 spelers per veld. Dus enkelspel kan, dubbelspel (nog niet) aangezien daar de "social distancing van 1.5 m niet te garanderen is.
  • Enkel gebruik van eigen materiaal (ballen en rackets) is toegestaan. Aan het onthaal van de dienst beweging & sport is geen verhuur van materiaal mogelijk.
  • Enkel de tennisterreinen en het sanitair worden opengesteld voor gebruik. Douches en kleedkamers blijven nog steeds gesloten.
  • Alle huurders wordt gevraagd om vanaf binnenkomst in het sportcomplex tot op de tennisterreinen en omgekeerd op weg terug naar buiten, een mondmasker te dragen.
  • De toegang tot de tennisterreinen is IN via de hoofdingang van het sportcomplex en UIT via de noodingang thv de lift via doorgang door de dojo.
  • Handen wassen in het sanitair en ontsmetten aan de desinfectiezuil is verplicht vóór het betreden van de terreinen, en ook na het einde van de speeltijd.
  • Om persoonlijk contact aan het onthaal tot een minimum te beperken voorzien we een online reservatiesysteem met betaalmodule (reserveren en betalen kan via onderstaand formulier).
  • !! Gelieve minstens 24 uur op voorhand te reserveren en betalen!! Na reservatie ontvang je een bevestigingsmail. Op de dag van je reservatie laat je deze mail zien aan de medewerker aan het onthaal van de dienst beweging & sport.
  • Vóór je reserveert check je best even de beschikbaarheid van de terreinen.
  • Check ook het weerbericht want reservaties worden bij annulatie niet terugbetaald!