home

groeicurven
(download)

gebruiksaanwijzing
(download)

meetinstructies
(download)

bestellen
(gedrukte curven)

historiek
(nieuws, updates)

english

français

contact

disclaimer
(gebruiksvoorwaarden & garantiebepalingen)

Groeicurven

Vlaanderen 2004

Welkom op het web van het project Vlaamse Groeicurven.  Op deze pagina's worden de belangrijkste  resultaten van dit onderzoeksproject gepubliceerd.  In de eerste plaats zijn dit de Vlaamse groeicurven 2004 (2-20 jaar), gebruiksaanwijzingen, instructies voor "meten en wegen", verslagen, ...

kies uit het menu hiernaast om informatie over het desbetreffende item te verkrijgen.

De groeicurven, gebruiksaanwijzing en instructiemateriaal voor een correcte meet en weegtechniek kan u in de respectievelijke secties downloaden.  Vergeet niet eerst de disclaimer na te lezen.  Door het downloaden, verspreiden of gebruik van de curven verklaart u er zich immers mee akkoord.  U kan ook gedrukte exemplaren van de belangrijkste documenten bestellen.  De nodige informatie hiertoe staat op de pagina "bestellen".  In de historiek staat een lijst met de meest recente aanvullingen en wijzigingen.

english français

BELANGRIJK! Het gebruik van alle publicaties en ander materiaal die uit dit project voortvloeien (met inbegrip van de groeicurven), zijn, tenzij anders vermeld, aan bepaalde voorwaarden onderworpen.  Deze voorwaarden worden beschreven op de disclaimer pagina.  Door het downloaden of gebruik van de groeicurven en aanverwante documenten verklaart zich akkoord met deze voorwaarden.