logo

H2020 Support

De Missie van VUB TechTransfer in haar EU-support is het ontwikkelen van een unieke EU werking voor de VUB onderzoeksgroepen. En dat met het oog op een toename in strategische waarde, in het aantal ingediende projectaanvragen en het aantal goedgekeurde projectaanvragen. Hoe? door het uitrollen van het i-ISO concept.

Dat concept staat voor:

  • IDENTIFICEREN van de funding opportuniteiten in Europa
  • INFORMEREN over die funding opportuniteiten en hun calls in de wekelijkse VUBTechTransfer Nieuwsbrief en de VUB project funding wegwijzer 
  • STIMULEREN in het opbouwen, uitwerken en indienen van EU-projectvoorstellen door het voor u uitwerken van een gepersonaliseerde EU-roadmap en aanvragen van een Innoviris Connect subsidie voor de voorbereiding van een EU-projectvoorstel.
  • ONDERSTEUNEN in de keuze van de juiste call(s) op basis van de EU-roadmap, het aanbrengen van consortiumpartners en natrekken van de kwaliteit van partners, het opbouwen van het projectvoorstel via een uitgewerkt stappenplan en templates voor MSCA-ITN, mee uitwerken van niet wetenschappelijk/technologische projectdelen zoals dissmination, communication, management en training en het finaal proof-readen van projectvoorstellen op inhoud.

 

Contact

Vrije Universiteit Brussel 
Pleinlaan 2, B-1050 Brussels, Belgium
Phone +32 (0)2 629 22 07 
E-mail: techtransfer@vub.ac.be

VUB Foundation