logo

Meer halen uit jezelf? Welkom bij VUB LRN!

Als universiteit vinden we het belangrijk dat jij je als medewerker permanent kan ontwikkelen. Daarom vind je vanaf nu het ruime trainingsaanbod voor personeel onder de noemer ‘VUB LRN’.

Individuele trainingen

Je talenkennis bijschaven? Een opleiding in leiderschap volgen? Je onderwijs bijsturen? Of je ICT-vaardigheden verbeteren? Het is allemaal mogelijk. Bovenaan deze pagina kan je doorklikken naar het trainingsaanbod per personeelscategorie. Voor sommige thema’s vind je naast trainingen ook online materiaal, opleidingstrajecten en persoonlijke begeleiding.

Is er een training die je graag wil volgen, maar vind je deze niet terug in het aanbod? VUB LRN werkt voortdurend aan haar aanbod. We kijken uit naar jouw feedback en suggesties via lrn@vub.be!

Groepsontwikkeling

Naast de individuele opleidingen, willen we ook investeren in doeltreffend teamwerk. Daarom moedigen we alle diensten aan om jaarlijks op teambuilding te gaan of om samen een opleiding te volgen. Je kan hiervoor een financiĆ«le tussenkomst aanvragen. Meer informatie vind je onder programma's groepsontwikkeling.

 

 

Vragen? Suggesties? Feedback?

Mail naar lrn@vub.be