logo

Meer halen uit jezelf? Welkom bij VUB LRN!

Als universiteit vinden we het belangrijk dat jij je als medewerker permanent kan ontwikkelen. Daarom bieden we het ruime trainingsaanbod voor alle personeel aan onder de noemer ‘VUB LRN’. Je kan onze opleidingscatalogus raadplegen en je meteen registreren via TEO Learning.

LRN + TEO = een handigere manier om opleidingen te zoeken én volgen

Je kan het volledige VUB LRN opleidingsaanbod in één haal verkennen én je meteen registreren voor beschikbare sessies via de TEO learning module. Bookmark de link snel! Je blijft terecht kunnen op deze website voor een algemeen overzicht en voor de programma's groepsontwikkeling.

Verken de opleidingen via TEO
Je kan een groot deel van onze opleidingscatalogus verkennen zonder TEO account. Inschrijven kan met een gasten-login.

Verken de catalogus zonder TEO login

(NOG) GEEN TEO TOEGANG?


Sommige collega's die officieel geen personeel zijn aan VUB of UZB (zoals onderzoekers aangeworven via sommige funding agencies) hebben geen toegang tot TEO via de bovenstaande link. Zij zijn echter zeker welkom om in te schrijven op het VUB LRN opleidingsaanbod!

Wild van ons aanbod? Om je voor VUB LRN opleidingen in te schrijven dien je eerst éénmalig een TEO gast-login aan te vragen.

Vraag je gast-login aan

Hulp nodig met de VUB LRN module in TEO?

Er bestaan heel wat handleidingen en filmpjes om je op weg te helpen

Ontdek ze hier

Individuele trainingen

Je talenkennis bijschaven? Een opleiding in leiderschap volgen? Je onderwijs bijsturen? Of je ICT-vaardigheden verbeteren? Het is allemaal mogelijk.

Een overzicht van de opbouw van het VUB LRN opleidingsaanbod vind je nog steeds onder bovenstaande tabs per personeelscategorie. Voor sommige thema’s integreren we naast trainingen ook online materiaal, opleidingstrajecten en persoonlijke begeleiding in het aanbod.

Is er een training die je graag wil volgen, maar vind je deze niet terug in het aanbod? VUB LRN werkt voortdurend aan haar aanbod. We kijken uit naar jouw feedback en suggesties via lrn@vub.be!

Groepsontwikkeling

Naast de individuele opleidingen, willen we ook investeren in doeltreffend teamwerk. Daarom moedigen we alle diensten aan om jaarlijks op teambuilding te gaan of om samen een opleiding te volgen. Je kan hiervoor een financiële tussenkomst aanvragen. Meer informatie vind je onder programma's groepsontwikkeling.

 

 

Vragen? Suggesties? Feedback?

Mail naar lrn@vub.be